Photo of City Hotel Brunnen

City Hotel Brunnen

Mesto odmora i uživanja
Smešten u centru živopisnog švajcarskog grada Brunena, hotel Citi je idealno mesto za vaš odmor, odmor, porodično putovanje ili nezaboravan sastanak. Poštujemo tradiciju i kulturu ovog kraja, koja je zaista impresivna, a ne zaboravljamo i savremene trendove u ugostiteljstvu.
Konstantno unapređujemo našu ponudu u svim segmentima kako bismo našim gostima pružili maksimalno zadovoljstvo. Naše bogato iskustvo u ovom poslu je garancija Vašeg zadovoljstva.

Posetite prirodne dragulje
Blizina centra Brunena nudi odlične veze sa svim kulturnim i zabavnim sadržajima. Za samo nekoliko minuta možete brzo i lako doći do jezera Lucern, pravog prirodnog dragulja ovog podneblja. Bilo da kod nas boravite duže ili samo u prolazu, uživaćete u svakom trenutku svog boravka kod nas.
Naše hotelske kapacitete često koriste poslovni ljudi za svoje aktivnosti, sastanke i seminare, kao i oni kojima je prioritet zadovoljstvo i opuštanje.

Budite nam dragi gost i sigurni smo da ćete nam se rado vraćati iznova, jer poverenje je ono što smo godinama stekli od naših gostiju kao kamen temeljac našeg uspešnog poslovanja.

Categories: Hoteli

Photo of Grga prevoz

Grga prevoz

Prevoz robe Švajcarska – Srbija po povoljnim cenama

Bezbedan prevoz Vaših stvari iz Švajcarske i zemalja EU do Srbije.

Grga transport je brz, efikasan i pouzdan partner za transport Vaše robe.

Sva roba je osigurana od mogućih oštećenja tokom transporta.

Categories: Transport

Photo of Meersicht Travel & Lifestyle

Meersicht Travel & Lifestyle

Vaš specijalista za Hrvatsku, Grčku, Albaniju, Crnu Goru i Sloveniju!

Categories: Turističke agencije

Photo of Mr Zoran Ristic

Mr Zoran Ristic

Direktor
Azoz

Ovo je neki tekst Biographical Info

Categories: Uncategorized

Photo of Seehotel Helvetia

Seehotel Helvetia

Ako vas put odvede u kanton Švic i grad Seeven u Švajcarskoj, ne bi trebalo da propustite posetu hotelu Helvetia. Na samoj obali jezera Lauerz, pored autoputa i usred živopisnih predela, Helvetia nudi sve što očekujete od takvog mesta. Sa svoje 3 zvezdice sigurno će premašiti vaša očekivanja.

Pored velikog broja turista koji žele da posete ove krajeve, zbog našeg položaja i resursa koji su nam na raspolaganju, kod nas često borave biciklisti i bajkeri. Besplatan veliki parking, smeštaj i ketering su idealni za takve grupe.

Biciklisti posebno uživaju u vožnji biciklom na više od 11 km uređenih biciklističkih staza oko jezera Lauerz i kroz prelepu prirodu. Osim toga, mnogi ljubitelji prirode i vazduha bezbrižno šetaju uređenim planinarskim stazama.

Posebno brinemo o ljubiteljima prirode, zato im imamo letnju baštu sa 50 mesta, a tokom letnje sezone radi i roštilj. Naše osoblje vam stoji na raspolaganju za sve što vam je potrebno. Sigurni smo da ćete ih dugo pamtiti.

Categories: Hoteli